INVITAȚIE

Expirat în data de 20.10.2017

Prin prezenta, Asociaţia pentru Promovarea Afacerilor în România (APPAR) , în calitate de Autoritate Contractantă, vă invită să participaţi la achiziție publică pentru dezvoltare platformă e-learning in cadrul proiectului „„40.000 de motive să devii antreprenor în România”” cod proiect: POCU/89/3.7/107527.

Platforma e-learning cu functionalitate extinsa, incluzand pe langa modulele legate de functionalitatea de baza modul de pre-inregistrare, modul de compelatare si transmitere planuri de afaceri, modul de verificare si evaluare planuri de afaceru si zone de membership.
Membrii grupului tinta vor beneficia de acces la platforma e-learning pe toata durata implementarii proiectului, inclusiv in cadrul programului de formare antreprenoriala, dar si in etapele ulterioare, beneficiind de facilitatile oferite de comunitatea de suport creat in cadrul proiectului. Platforma e-learning va fi user-friendly, membrii grupului tinta beneficiind si de o aplicatie mobila prin care vor putea accesa platforma direct de pe
telefonul modul, de oriunde si oricand, in functie de timpul disponibil pentru invatare.

Structura si continutul platformei e-learning sunt gandite astfel incat sa incurajeze cursantul in parcurgerea activa a programului, incluzand o serie de aplicatii practice si sprijin practice.

Experti cu experienta profesionala specifica de minim 5 ani vor lucra la dezvoltare platformei 1.620 ore, defalcat in felul urmator:
– pe Platforma (back-end) 415 ore
– pe Pagina web (front-end) 450 ore
– pe aplicatie mobila Android 190 ore
– pe aplicatie mobila IOS 375 ore
– testing 190 ore
La serviciile de programare se mai adauga costul spatiului de gazduire.

codul CPV 72413000-8 Servicii de proiectare site-uri WWW (World Wide Web)

Valoarea estimata: 95739.50 RON fara TVA

Ofertantii vor trimite ofertele pana in data de 20.10.2017 ora 12:00 pe email la office@rove.ro, ofertele financiare se întocmesc completand formularul de oferta care se poate descarca de pe linkul urmator Anexa – Formular Oferta de pret E-learning .

Criteriul utilizat pentru atribuirea contractului este Pretul cel mai scăzut.

Informatii suplimentare se pot obtine de la Autoritate Contractanta:  Asociaţia pentru Promovarea Afacerilor în România (APPAR), Oradea, str. Mihai Eminescu nr. 25/A, tel 0040745650890, email: office@rove.ro.