Competențe Comune – Competențe Antreprenoriale

Curs acreditat

Durata curs: 40 de ore

Număr persoane maxim pe grupă: 19

Condiții de acces: Studii medii (12 clase)

Tipul de certificat obținut: Certificat de absolvire

Documente necesare pentru înscriere:

  • Carte de identitate – copie
  • Diplomă/adeverință/certificat pentru ultimul studiu finalizat – copie
  • Adeverință medicală de la medicul de familie – original
  • Certificat de naștere – copie

Flexibilitatea cursului permite participanților să aleagă locația în care să se desfășoare, putând opta pentru facilitățile noastre special amenajate sau pentru locații alese de ei înșiși conform preferințelor individuale. 

Descrierea cursului:

Cursul de Competențe Comune – Competențe Antreprenoriale oferă o oportunitate deosebită de explorare și înțelegere a aspectelor fundamentale ale antreprenoriatului într-un cadru interactiv și aplicat. Această specializare, desfășurată pe o durată de 40 de ore, furnizează instrumentele esențiale pentru a naviga în lumea dinamică a antreprenoriatului de astăzi. 

Tematicile abordate în cadrul cursului sunt:

Antreprenoriatul: concepte, culturi, metode și tehnici: Participanții sunt introduși în lumea antreprenoriatului, explorând conceptele de bază, diversitatea culturilor antreprenoriale și metodele eficiente folosite de antreprenori pentru a-și dezvolta afacerile.

Legislația și reglementările specifice antreprenoriatului: Cursanții învață despre legislația și reglementările esențiale care guvernează mediul antreprenorial, inclusiv diferențele dintre diversele forme de organizare, cum ar fi Societatea cu Răspundere Limitată (SRL), Persoana Fizică Autorizată (PFA), Întreprinderea Individuală (II), etc.

Crearea și dezvoltarea afacerilor: Acest modul oferă cunoștințele și instrumentele necesare pentru crearea și implementarea unui plan de afaceri robust și a unui plan de marketing eficient, esențiale pentru succesul unei afaceri în mediul competitiv de astăzi.

Management-ul IMM-urilor: Cursanții explorează conceptele de bază ale managementului întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri), inclusiv strategii de leadership, gestionarea resurselor umane și optimizarea proceselor operaționale pentru a asigura creșterea și succesul afacerii.

Analiza performanței financiare și a riscului întreprinderii: Acest modul oferă o introducere în contabilitate și în diversele forme de contabilitate utilizate în afaceri, precum și tehnici pentru analizarea performanței financiare și a riscurilor întreprinderii.

E-business pentru produse și servicii noi: Cursanții explorează modalitățile de utilizare a mediului online pentru promovarea și vânzarea produselor și serviciilor noi, precum și strategiile eficiente pentru a atinge audiența țintă și a obține succes în mediul digital. 

Prin intermediul acestui curs, participanții au oportunitatea de a dobândi cunoștințe și abilități practice esențiale pentru a-și transforma viziunea antreprenorială în realitate și pentru a deveni antreprenori de succes în lumea dinamică a afacerilor.

 

La finalul cursului, după absolvirea examenului final, participanții vor primi Certificat de absolvire a cursului acreditat.

Dacă sunteți interesat, puteți să vă înscrieți aici.