Bihari agropanziók

A ROVE tizenhét Bihar megyei agrópanzió létrejöttét akarja elősegíteni 2018 decemberéig. Mindezt népszerűsítő, információs előadásokkal teszi Bihar megye falvaiban, illetve az érdeklődők számára egyéni tanácsadást nyújt. A ROVE segít a leendő agropanzió tulajdonosoknak pénzt szerezni a házuk felújítására és agropanzióvá alakítására, megtanítja őket, hogyan kell vezetni egy agropanziót, útmutatást ad, hogy minél jobb vendéglátók legyenek, valamint segítséget nyújt a kommunikációban és marketingben is.

Projekt honlapja: https://www.facebook.com/Bihari-agroturisztikai-panzi%C3%B3k-1034012019995995/

ROVE Klub

A ROVE Klub egy civil kezdeményezés, egy kötetlen, de moderált beszélgetés Bihar megyei magyar vállalkozókkal. Helyet és lehetőséget biztosít arra, hogy a Bihar megyei magyar vállalkozók megismerjék egymást.
A ROVE Klub események egy-egy, a vállalkozói szféra számára aktuális téma köré épülnek. A meghívottak interaktív előadásait kisasztalos, külön moderálások és beszélgetések követik.

Projekt honlapja: www.facebook.com/RoveKlub

Coworking Iroda

Projekt kódja: HURO/1101/175/2.1.1

A Nagyváradi Coworking irodát 2014. márciusában nyitottuk meg egy határon átnyúló együttműködési program keretében. Célja, amellett, hogy irodai logisztikát biztosítson a szabadúszóknak, otthonról dolgozóknak, átutazó laptoposoknak, az, hogy támogassa és generálja a vállalkozások fejlődését, kialakulását. Ingyenes tanácsadásokat biztosít a pályázatírásban, újrahasznosítható energiában, üzleti terv készítésben és marketing területén.

12 munkapontunk van: 4 fix asztal, 4 mozgópont, 4 hely a kerekasztalnál (tárgyalósarok).

Az iroda szervez illetve helyet ad a következő programoknak:

  • Kreatív vállalkozói ötletelés
  • Coder dojo
  • Fotókurzus

Projekt honlapja: www.coworkingoradea.ro