FIX Makerspace este implementat în cadrul unui proiect al Asociației pentru Promovarea Afacerilor în România în parteneriat cu INNOVA Debrecen Ungaria, susținut de Programul Interreg V-A Romania-Ungaria prin intermediul Fondului European de Dezvoltare Regională, cu sprijinul Uniunii Europene şi al Guvernelor celor două state.

FIX Makerspace este primul și unicul spațiu coworking și makerspace din Oradea și regiunea Nord-Vest, localizat la subsolul Palatului Baroc din Oradea pe o suprafață de 700 m2 .

FIX Makerspace oferă membrilor pe bază de abonament spații de lucru tip coworking, spații de studio pentru cei care preferă lucrul individual, acces la echipamente și unelte pentru prelucrarea lemnului, metalului, textilelor, gravare și tăiere laser, mașină de frezat CNC, imprimare de mari dimensiuni și 3D și acces exclusiv din regiune la un workflow complet de fabricație digitală și prototipizare rapidă.

Misiunea noastră este consolidarea unei comunități dinamice în Oradea și formarea unei forțe creative care va contribui la dezvoltarea economică a regiunii.